Doğru Zamanlama ile Dönüşüm Oranını Arttıran Promosyon

Online satış yapan şirketler, özel günlerin satışları arttırmak ve dikkat çekici kampanyalar oluşturmak için çok değerli olduğunu bilirler. New balance'ın bu özel günlerden birinde yaptığı tek şey %20 indirim yapmaktı. Ama o kadar ilgi çekici bir pop-up hazırladılar ki, dönüşüm oranlarını %556 arttırmayı başardılar.

Cadılar bayramı için %20 indirim kampanyasını kullandıkları platform aracılığıyla görselleştirdiler. Yaptıkları şuydu; sitenin her sayfasında sürekli görünecek bir banner, sepette kullanılacak özel kupon kodu ve 2 sayfa inceleyen müşterilere gösterilen bir pop-up. En üstteki banner dönüşüm oranında önceki 6 aya göre %556, pop-up ise %225 artış sağladı.

İnsanların özel ürünler görmeyi beklediği cadılar bayramı'nda, yalnızca %20 indirim kampanyasıyla bu başarıyı elde eden new balance, e-ticaretin sırrını çözmüş gibi görünüyor. Efilli ile siz de kendi kampanyanızı oluşturup, 10 dakikalık bir çalışmayla satışlarınızı kat kat arttırabilirsiniz. Markanızın kimliğine uygun bir pop-up ve bir banner ile neler yapabileceğinizi gösteren bu örnek, umuyoruz ki faydalı olmuştur.

Bunun gibi daha fazla içerik için takipte kalın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan her türlü yazı ve içeriğin tüm hakları Efilli Yazılım’a aittir. Kaynak gösterilse veya aktif link verilse dahi yazı, ses, video gibi her türlü içeriğin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz, yayınlanamaz, paylaşılamaz ve değiştirilemez.

Gelişmelerden Haberdar Olun
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.